Managed Services.

“Ik heb bewust gekozen voor Matrix IT omdat zij veel disciplines, die nauw met elkaar verbonden zijn, onder één dak hebben.”

Henri Lubbersen Lubbersen Accountancy en Advies

Managed Services.

wij zorgen dat het werkt

U wilt geen zorgen hebben over uw ICT, het moet gewoon werken. En uiteraard wilt u ook dat uw ICT-omgeving afgestemd blijft op veranderingen binnen uw organisatie.

Matrix is continu bezig met de laatste trends en ontwikkelingen op ICT-gebied. Wij bieden u daarom niet alleen de beste oplossing, maar wij zorgen ook dat u onbezorgd met uw werk bezig kunt zijn.

U kunt kiezen welke service het beste bij uw onderneming past.Wij bieden van het traditionele uurtje factuurtje ‘break-fix’-concept tot totale ontzorging tegen een vaste prijs met ‘managed services’. Samen maken we hier duidelijk afspraken over, zodat u weet wat u van ons kan verwachten.

Als u kiest voor onze managed services, dan heeft u zekerheid, rust en een partner die met u meedenkt. Uw omgeving wordt continu dag en nacht bewaakt en u kunt terugvallen op een team van onze vakkundige specialisten. Door uw systemen en devices te monitoren, kunnen wij preventief eventuele problemen voor u oplossen, zonder dat u het merkt.

Meer weten?
Wilt u meer weten wat voor u de beste oplossing is, neem dan contact op met een van onze collega’s. Wij helpen u graag verder.

Onze Partners